kedd, augusztus 18, 2015

Hogy az a park mekkora?!

Ma volt a napja, hogy elvitték a pink zsákokat, a feketét és a konyhai hulladékot. Nem nagyon viccelnek, ha több feketét zsák van kinn, mint 3, akkor a felesleget simán otthagyják egy jelzéssel, hogy egyszerre csak 3-at visznek. A konyhai  hulladékosba is belenéznek, a szomszédéból pl. kidobtak egy müanyag zacskóba csomagolt valami cuccot mindenestül. Szóval csak azt a kis zacskót lehet használni, amit kaptunk akkor, mikor elhoztuk a kisvödröt. Más nem jó.

A hét elején kaptam választ az egyik helyröl, ahova írtam a nagyobbak nyelvtanulása miatt, történetesen az egyetemröl válaszoltak. Fel is írták öket, valamikor október elején kezdödik az oktatás. Még nem tudni, hogy hány alkalommal tudnak menni egy héten, de azt már szeptember elején tudni fogjuk.

Ma megint szép idönk volt. Délután én is elmentem Benivel és Csücskömmel a parkba, Az a park hatalmas, úgy 3-4szer belefér a kastélypark ott Tétényben, csak hegyes-völgyes. Aztán megnéztük, hogy hol van az a háziorvosi központ, ahova tartozunk. Jó kis séta itthonról, hegynek fel, viszont visszafelé már csak gurulni kell lefelé.

Nincsenek megjegyzések: