szerda, szeptember 30, 2015

Lett fülbevaló

Tegnap Lili és Beni együtt mentek az angolra, mi itthon maradtunk, de azért volt itthon is mit csinálni. Mire megjöttek a kisebbek, lett nekik is friss ebéd, aztán mikor megjöttek a nagyobbak kicsivel később átmentünk a Tescoba, hogy Mayának is legyen kabátja, mert amit hoztunk, az majd talán lesz még jó, de most nem jó rá. 
Hasonló fazont vettünk, mint Lilinek, csak kekizöldet. 

Ja, és tegnapelőtt még jött az egyetemtől visszajelzés, hogy mehetünk, csak ha sikerülne kedden vagy szerdán bemennünk hozzájuk, akkor az jó lenne, mert akkor látnák előre, hogy melyik csoportba kellene osszanak bennünket. Ma tudtunk bemenni és az lett a végeredmény, hogy a jövő hét keddtől heti 4 alkalommal, 2 órákat lehetünk ott angol órán, egész december 11-ig, amíg ez az etap tart. Akivel beszélgettünk, az úgy látta jónak, és ezzel én biztosan nem is akartam volna vitatkozni, hogy Gyuri kerül az erősebb csoportba, én pedig a gyengébbikbe. Így ugyanakkor megyünk, jövünk, csak egy emelet lesz köztünk, és tudunk mindketten ingyen tanulni. (Azt gondolom, hogy ha időközben lesz végre munkánk, akkor majd ott lehet kérni a munkaidőbeosztásnál, hogy beleférjen a tanulás is).

Visszafelé pedig kiszúrattuk Lili fülét, boldog vele. És nem került se 35 se 40 fontba. 14-ből úsztuk meg, de ha véletlenül tetszett volna Lilinek a legolcsóbb fülbevaló is, akkor 9,5 is lehetett volna. 

Nincsenek megjegyzések: