péntek, július 17, 2015

Második nap

Ma próbáltunk bankszámlát nyitni, hogy a lakbért ne készpézzel kelljen kifizetni, de ez pl. nem fog összejönni, csak talán 2  hét múlva. Addig már eljutottunk, hogy a városnak fizetendő adóra beregisztráltak bennünket, de bankszámlát csak akkor nyithatunk, ha már legalább egyet ebből befizettünk. Azzal majd be kell menni a Councilba és ott befizetni. 

Volt itt egy rakás ruha, ami 4 nap alatt összejött, azt némi sétálás árán sikerült kimosnunk egy önkiszolgáló mosodában. Mivel itt a központban van a szálloda, így viszonylag rövid idő alatt sikerült ezt is megoldani, de jó nagyokat megyünk. Ez  a kis séta úgy 25 perc volt, de legalább tiszta a ruha. Az iskola ügyek még folyamatban vannak. A hét végén muszáj lesz vele foglalkozni.

Nem túl messze, a buszpályaudvarnál van a Tesco, reggelente oda szoktam lemenni vásárolni. Egy napra valónál nem tudok többet venni, mert ugye a szállodában nincs hűtő. Lehet, hogy nem tetszik nekik, hogy itt benn reggeliztetem a családot, de eddig még nem szólt senki. 

Tegnap Beni és Domi voltak lenn a szálloda uszodájában, és aztán ma is lenn voltak, kiegészülve Mayával, bár ő nem úszni ment le, hanem futógépet használni Benivel együtt aki még úszás előtt futott egyet. 

Nincsenek megjegyzések: