szerda, július 29, 2015

Ez az időjárás???!!!

Ma reggel arra készültünk, hogy elmegyünk a mosodába, mert még mindig nincs mosógép. Az előrejelzés úgy szólt, hogy esetleg eshet egy kis eső, de nem feltétlenül. Ehhez képest, pont akkor esett, mielőtt odaértünk, és egy jó részén a visszafelé útnak. Miután hazaértünk, félórával később már hétágra sütött a nap és utána egész délután, Úgyhogy, holnap veszek is szárítókötelet, mert a hét további részére nem írnak esőt, viszont a 30 perces szárítás alatt az a mennyiségű cucc, amit kimostunk, nem száradt meg teljesen. Nagyjából a felét ki kellett itthon teríteni még.

Azt nem is írtam és csak most tudatosult bennem, hogy talán évtizedekkel ezelőtt kaptunk Chikán Annitól olyan mosogató eszközt, ami egy kisebb tartály, aminek a végén mosogató szivacs van dörzsivel és ha elhasználódik, lehet cserélgetni.  Azt anno nagyon sokáig használtuk, aztán most, hogy itt vagyunk, szinte az első dolgom volt venni egyet. Innen is hálás vagyok az akkoriért  Anni.

Ma megint látta Domi a mókust, én lemaradtam róla sajnos.

Ami mára volt ebéd, Nasi goreng és Bami goreng, az nem nagyon jött be Dominak, de már egyébként is napok óta vajas kenyeret eszik, mert semmi nem tetszik neki, Így elég nehéz etetni őt.


Nincsenek megjegyzések: