csütörtök, december 29, 2011

Két ünnep közt

Kedden Csücsköm benn volt dolgozni, és bár reméltük, hogy hamarabb haza tud jönni, nem sikerült. Elvileg ezen a héten szabin van, de ma is be kellett menjen. Ennyit a szabadságról. Még maradt nem is tudom hány napja. Majdnem 2 hét. Majd jövőre kiveszi év elején, ha tudja.
Volt itt a biztosító  kárszakértője is a széltetőnk miatt. Fizetnek majd valamennyit a szélkárra.

Legalább az év vége most egy kicsit  könnyebb, megjött Csücsköm fizetése. Persze ugrálni nem lehet, mert akkor meg január végén leszünk bajban. Bár az attól függetlenül is bekövetkezhet, ahogy az országban a dolgok mennek mostanság. Kicsit sem vagyok optimista. Semmiféle tartalékunk nincs, de ha csődbe megy az ország, akkor az is teljesen elértéktelenedne.

Itthon rendben mennek a dolgok. Reggelente jó sokáig alszanak a gyerekek. Igaz, esténként később mennek az ágyba. Mondjuk nem kell, nem tudom én milyen későre gondolni, 9-kor fekszenek, aztán ebből lesz kb. fél 10-es elalvás.

Sikeresen megtaláltam ma az összes régi német tankönyvet, ami fellelhető itthon, így az orosz mellett azt is fel fogom frissíteni, legalább ne tunyuljon el teljesen az agyam, bár igyekszem olvasni is.

Nincsenek megjegyzések: