csütörtök, december 03, 2015

Pénzt költöttünk, már megint...

Tegnap délután Benivel találkoztam lenn a buszpályaudvaron, ő jött angolról, először egyedül. Lili otthon maradt, mert nem érezte magát valami fényesen, így Beninek kellett megoldania a jegyvásárlás feladatát és utána egyedül ment fel a college-ba és onnan vissza. Ügyesen sikerült is neki minden. 
Tulajdonképpen azért találkoztunk, mert mint kiderült, azért nem bűntetlenül eszik annyit, mint 2 másik, hanem látszik is rajta. Egyenlőre szerencsére csak hosszanti irányban nő. A lényeg, hogy kinőtte a kabátját, kellett venni egy másikat. Abban bíztam, hogy a Primarkban kapunk esetleg olyat, ami tetszik is neki és az ára sem az eget súrolja. Mikor lementünk az alsó szintre, a fiús részleghez, abból a tipusú fekete kabátból csak egyetlen akkora, ami tetszett neki és amilyet már jó előre eltervezett, hogy szeretne. 
Szerintem az már ott remegett egy darabja, hogy csak érjünk már oda. Szóval lett kabát. Mondhatnám, hogy éppen kapóra jött, hogy le kellett cserélni Beni kabátját, mert Domi tegnap a szakadó esőben egy szál pulcsiban jött haza. Valamelyik gyerek valószínűleg véletlenül elvitte a kabátját, és még tegnap nem került vissza, nem tudom, hogy meglesz-e egyáltalán. Talán már jó lesz neki Benié, amennyire nől ő is.



Nagy urak azért itt is a buszsofőrök, ha az ember kifogja. Tegnap Csücsköm nem érte el pár pillanat híján se egyik, se másik buszt és a 100-as aminek fel kellene hivatalosan jönnie ide a hegyre, bérlete is van rá, az közölte, hogy mutathat neki bármilyen menetrendet, bármilyen bérletet, akkor sem hozza fel. 

Nincsenek megjegyzések: