szerda, január 20, 2016

Interjú

Tegnapra volt időpontom egy állásinterjúra, ami innen úgy 7 kilométernyire van, de busszal, átszállással úgy 40 perc. De ez még egész jól tolerálható lesz, ha sikerül. Csak a hétvégi közlekedéssel lesz megint gond, de abban maradtunk, hogy ha én leszek az állás nyertese, akkor havonta 1 alkalommal esetleg vasárnap betaxizok. Az tűrhető. Ez az a Care Home, azaz idősek otthona. Egy 250 otthont működtető lánc tagja. Nagyon szép helyen van és nagyon kultúráltan néz ki. Ha nem is feltétlenül ez a vágyaim netovábbja, hogy idős embereket gondozzak, a környezet és ahogy elnézem a társaság kárpótolhat. A fizetéstől, ha megkapom az állást, nem fogunk a falnak menni, de a semminél mindenképp több, aztán áprilistól emelkedni fog, mivel az már törvényileg elő lett írva régebben. 
Talán az mellettem szólhat, hogy volt egy olyan kérdése a főnökasszonynak, hogy vajon mit is akarok én ott dolgozni és erre azt válaszoltam, hogy azt, amire éppen szüksége van. Tehát ha az a feladat, hogy a konyhán kell helyettesíteni, vagy dolgozni, akkor ott fogok, ha időseket kell gondozzak, akkor azt, ha pedig takarítani kell, akkor azt. Nem ragaszkodom egyikhez sem annyira, hogy ne tudjam megcsinálni bármelyik másikat. 
A jövő héten szólnak vissza, hogy mire jutottak. Azt persze nem tudom, hogy egymásnak adjuk-e a kilincset vagy alig van jelentkező. 
Mindenesetre az első benyomások alapján szívesen dolgoznék ott, bármit is kelljen csinálnom. 

Nincsenek megjegyzések: