szombat, január 16, 2016

Ha átugrok a kerítésen...

Legelőször is vélhetően hatalmasat zakózok, és ki tudja mibe esek bele, de lerövidíteném az utat a Tescoba. Bár visszafelé izgalmasabb lenne, az valószínűleg még inkább kivitelezhetetlen. Azt már írtam, hogy erősen dombos vidéken lakunk, így a Tesconak és a többinek kivájtak a dombból egy jó nagy lukat és oda építkeztek. Így, hogyha tényleg átugranék a kerítésen, akkor jó nagyot gurulnék lefelé a domboldalon. Valamelyik nap, mikor kicsit jó idő volt, készítettem a lányok szobájából néhány képet, hogy lássátok, hol is van. 



Ez itt jobbra tőlünk a szomszéd kertje és ott fut a főút,  ahol az a torony van, előtte. Ez volt az a hatalmas ugráló, amit említettem, hála az égnek időközben került rá biztonsági háló. 

Ez itt a másik szomszéd hátsó kertje, kissé lehangoló látvány, de itt már látszik háttérben a bevásárlóközpont épületegyüttese. Ha rákattintasz a képre, akkor kicsit ugye nagyobb lesz és látszik ott a bordó bokortól kicsit jobbra felfelé a Tesco felirat, persze fordítva. 


Aztán ezt a képet ma reggel lőttem, úgy nyolc óra lehetett,  onnan a torony elől a főútról, a középső ház jobb oldala a mienk, a tetősíkablak Domi szobájának az ablaka. 

És az az egészben a pláne, hogy ez a főút 2x2 sáv. Talán azt nem mondanám, hogy akkora forgalmat bonyolít mint az M0-ás, de azért a Nagytétényi úttal biztos versenybe szállhatna. Ehhez képest, mi, itt az úttól néhány száz méterre, abból, hogy ott mi zajlik, nem hallunk semmit. Legfeljebb egyszer-egyszer a mentőt vagy a rendőrautót. 




Nincsenek megjegyzések: