csütörtök, október 22, 2015

Megint mindjárt hétvége...

Most azzal kezdtük a hetet, hogy vasárnap este már hallani lehetett, hogy Domival valami nem teljesen van rendben. Csúnyán köhögött, aztán hétfő reggelre tényleg agyoncsapott lett, nem is ment suliba. Aztán még kedden sem. Színtiszta szerencse, hogy Csücsköm sportot űz abból, hogy a gyerekeket elkísérje, így Mayának csak hazafelé kellett egyedül jönnie. 

Hétfőn felhívtak az otthonból, hogy csütörtökön át tudnék-e menni Carmarthenbe és én azt gondolván, hogy ott valami területi központja van ennek a gondozóház-hálózatnak, nagy könnyelműen azt mondtam, hogy persze. 

De még előtte szerdán átmentünk az előre egyeztetett időpontjainkra a Tesconak a szemészetére, a félévenkénti szemvizsgálatunkat megejteni. Mi ott voltunk idejében, de kicsit megcsúsztak, így mire végeztünk, eléggé sietőssé vált a hazajövetel az angol miatt. Lilinek erősebb szemüveg kell, Beninek pedig szükségessé vált egy szemüveg, főleg távollátáshoz. A kisebbekkel vasárnap megyek.Valószínű, Mayának is erősebb szemcsi kell, mert már panaszkodik. Itt ez az első lépcső, csak akkor kell szemorvoshoz menni, ha valami komoly baj van, de akkor vagy úgyis tudja az ember, hogy muszáj odamenni, vagy ezek az optikusok szólnak, hogy valami nincs rendben. 

Nincsenek megjegyzések: