szombat, november 07, 2015

Egyenlőre Amazon

Nagyon mozgalmas hetünk volt. 

Hét elején, ahogy az lenni szokott, angolon voltunk, előtte lementünk a központ közelében levő munkaügyi központba, hogy mondanának valami okosat. Nem mondtak. Ott csak azokkal foglalkoznak, akik már valamilyen munkakeresési támogatást kapnak. 
Délután az volt az újabb jó hír, hogy a kisebbek, annak ellenére, hogy jól megbeszéltük még hétfőn, hogy senki nem lesz itthon kedden, nem vittek kulcsot és délután kissé zaklatottan hívtak bennünket, hogy nem tudnak bemenni. Persze az eső esett, mi pedig a ha nem is az ellenkező irányba, de a Lidl felé indultunk hazafelé. Akartunk hazahozni egy ruhaszárítót, meg talán egy kenyeret. Aztán erre a hírre, hogy nem tudnak bemenni, kettéváltunk, Csücsköm elindult haza a gyerekekhez én meg a Lidlbe a szárítóért. Ő hazaért, és elindult visszafelé értem én meg a buszon voltam és jól elkerültük egymást, de ez már csak akkor derült ki, mikor hazaértem és kerestem. Na, akkor fordult vissza. Kicsit küzdöttünk a szárítóval, hogy hogyan is kellene összeállítani, de mint kiderült nem voltunk eléggé erélyesek vele, azért nem akart úgy maradni, ahogy kellett volna neki. 

Aztán Csücsköm szerda reggel megelégelte, hogy senki nem reagál semmilyen CV-re ami a szakmájába vágna, a hirdető portálok meg mindenféle hülyeséget is elküldenek. Hiába van bejelölve Swansea és nem túl nagy körzete, boldogan küldik a leedsi, aberdeeni ajánlatokat is. Akik meg itt hirdetnek, szinte csak valamilyen vezetői pozícióra keresnek embert. Ő pedig nem gondolná, hogy ott kellene kezdenie, de nem is talált a profiljába vágó főnöki állást. 
Tehát elővette a B tervet, ami nem túl rózsás, ám időleges megoldás lehet. A B terv az az volt, hogy ha minden kötél szakad, akkor megy az Amazon webáruház összekészítő raktárába dolgozni. Nem túlságosan vonzó az ajánlat. 4 nap 10 óra 3 rövidke szünettel. Talán van kétszer 15 perc és egyszer fél óra ebédszünet. Persze semmit nem lehet bevinni, alkoholt, drogot fogyasztani, stb. 
Ez utóbbi kettő nem fenyeget egyébként sem bennünket, mert annyira drága minden alkoholféle, hogy rá se nézünk még egy üveg borra sem. 
Pénteken kellett lemennie 10 órára az ügynökséghez, ahol aztán végülis felvették. Drog és alkohol tesztet csináltak és most törjük a fejünket, hogy hogy fog munkába járni. 






Nincsenek megjegyzések: