péntek, június 14, 2013

Nyár van, fütünk

Nem emlékszem rá, hogy az elmúlt években lett volna olyan nyár, hogy ilyenkor ne a medencében pancsoltunk volna már. Most szakad az eső, és hűvös is van. Most délutánra már be kellett fűteni is, annyira nem volt kellemes az idő itt benn.
A múlt hét végén volt itt egy pár megnézni a házat, de nem volt azóta semmi visszajelzés, hogy érdekli-e őket. Ránézésre azt mondanám, nem ők fogják megvenni a házat. Ha mégis, akkor az nagyon jó lesz, és nagy meglepetés. Anyáék is voltak itt pakolászni a múlt héten és úgy hírlik, lesz hamarosan lomtalanítás is. Azt most jól ki tudjuk majd használni, ha nem fog esni az eső, de jó lenne, ha legalább akkor nem esne már. Sokat lehetne vele spórolni.
Lilikémmel július közepére kaptunk időpontot a gasztroenterológiára, addig is szedi a Lactase tablettákat, ha tejes cuccot eszik. Így most normalizálódni látszik a helyzet.
Minden esély megvan arra, hogy átmegy minden tárgyból, de azért még aggódik.
Végül is arra az eredményre jutottunk, hogy nem jelentkezik jövőre a zeneiskolába. Hiába volt a nagyszerű szolfézs tanár, az nagyon megfeküdte a gyomrát. Viszont ez a 3 és fél év sem volt felesleges, egészen sokféle zenei dolog iránt érdeklődik, mindent meghallgat, válogat, ami tetszik azt megtartja emlékezetében és vissza-visszatér hozzá. Mozart, Vivaldi és ki tudja mi van még a listáin. Ma Nat King Cole-t kért, hogy keressük meg neki, meg Beatlest.

Nincsenek megjegyzések: