szombat, december 03, 2016

Karácsonyra készülődve

Mint Csücsköm rájött, még múlt szombat este, nagy eséllyel a hubnak semmi baja nem volt, csak valami olyan beállítást alkalmazott a szolgáltató, ami miatt a routert nézte fő kijárati helynek, amin majd ő jól eléri az internetet. És a router nem erre való. Mikor a másik hub sem akart normálisan működni, hosszas piszmogás után vette észre ezt a beállítási hibát, amit szerencsésen tudott korrigálni. Úgyhogy most van egy jó, ámde használhatatlan hub nálunk, van egy használható, ami most már szerencsére működik és hajlandó mindazokat az eszközöket kiszolgálni, amiket kell neki. 

A héten végül csak a keddi reggel kezdődött nagyon korán, a többi csak korán, egy órával később, 5:20-kor. A jövő hét várhatóan megint 4:20-as kelésekkel kezdődik. 

A patkányok az előző heti lakmározás után a múlt héten már nem ettek a méregből, úgyhogy emberünk nem jön, csak ha megint hívjuk,  hogy randalíroznak. A mérget egyenlőre kinn hagytam, hátha csipegetnek belőle.  


A karácsonyi szezon most már biztos itt van. A múlt hétfőn Dominikkal voltunk fogorvosnál, utána fotóztam a városban. Előre is elnézést kérek a profiktól. 





A következő képek a Boma házat díszítik, kolléganőm vagy 2 napot töltött vele, hogy elkészüljön. 








A többit pedig még a hét közben a Quadrant nevű bevásárlóközpontban lőttem. 





Nincsenek megjegyzések: