szerda, december 14, 2016

Kissé elképedve

vettem tudomásul tegnap reggel, hogy a tegnapelőtt feladott csomag tegnap már meg is fog érkezni a futárcég tájékoztatása szerint. Sőt, később délelőtt meg is érkezett hozzánk. Valahogy tavalyról nem emlékszem ekkora gyorsaságra. Mindenesetre minden épségben ideért, amit anya becsomagolt. Úgyhogy lett néhány meglepetés is a gyerekeknek,  meg nekünk is. 

Tegnap tényleg hazahoztak, jó is volt, már este 10 után nem sokkal aludtunk is. A reggeli kelésnek egyetlen előnye van ebben a sok munkával tarkított időszakban, hogy miután Gyurit 5 óra előtt útnak engedem, még van időm akár egy komplett ebédet is összedobni a gyerekeknek, mielőtt elmegyek. Mondjuk ehhez néha az is kell, hogy legyen előkészítve valami, hogy időt takarítsak meg vele. 

Maya tegnap ment el és intézte el az alapítványi pénzét, valószínűleg jövő héten már meg is kapja az elmúlt időszakra járót. Amúgy meg a hölgy, aki intézte neki, nagyon megdícsérte. Előre. általam egyeztetett időpontra ment oda Maya, pontos volt, mint ahogy szokott. Ezt nagyon értékelte a hölgy, mert valami rendezvényről jött ki direkt emiatt. Amiatt is megdícsérte, hogy nem hiányzott egyáltalán az iskolából. 

Nincsenek megjegyzések: