csütörtök, november 24, 2016

Intézkednek, egyedül

Nagyon ügyesek a gyerekek! A múlt héten megérkezett a papír a két nagyobbnak, hogy végül is jogosultak arra az alapítványi pénzre, amit már augusztus óta próbáltunk gatyába rázni, de még be kell menni a collegeba és ott aláírni a tanulói szerződést. Maya papírja még kering valahol. Úgy emlékeztem, hogy az illetékes hölgy olyasmit emlegetett, hogy keddenként van a Liliék campusában, és ez hétfőn megerősítést is nyert. Kedden vitték is a papírjukat és mindhárman végig állták a sort és sikerült elintézniük mindent. Ez azt jelenti, hogy szeptemberig visszamenőleg megkapják a heti 30 fontot, kivéve azokat a heteket, ahol esetleg hiányzott valamelyik. 

Végül megúsztuk a rettentő korán kelést, viszont már kedden indult a hét Gyurinak is. Én már hétfőn is dolgoztam és lehet, hogy eléggé sűrű lesz a karácsony előtti időszak. 

Valamelyik este, láttunk egy szirénázva rohanó tűzoltó autót, amiben talán nincs is semmi különös, az utána rohanó, szintén szirénázó kisbuszon viszont már volt némi csodálkoznivaló. Egy tengeri használatra is alkalmas felfújható motorcsónakot húzott maga után a nagy szaladásban. Biztos nem véletlenül, de megcsodálkoztuk. 

Nincsenek megjegyzések: