szombat, december 08, 2012

Jó mozgalmas volt a mai napunk. Az előzménye ennek a mozgalmasságnak, hogy Kiseszter, ahogy az már évek óta "megszokott", elvitte a gyerekeket karácsonyi készülődésre a XVII. kerületbe a Helikopter parkba, ahol van egy közösségi vagy művelődési ház, ahol az utóbbi években készítettek mindenféle karácsonyfadíszt, ádventi koszorút.
Mi pedig, Csücsköm cégének jóvoltából bementünk a belvárosba, hogy költsünk valamennyit abból a ruhapénzből, amit a héten utaltak át. Szükséges is volt, de kilátásunk nem volt rá, hogy pótoljuk a kilukadás előtti farmer nadrágot, és a 15 évvel ezelőtt csináltatott öltönyt. Sikerült kinéznem egy nagyon jó helyet, ahol úgy érzem nagyon jól sikerült bevásárolnunk. Egyrészről nagyon kedvesek voltak, másrészt fel is hajtják a dolgokat, amiket szükséges, harmadrészt kaptunk egy rakás ajándékot. Csak azért, hogy feliratkoztam a hírlevelükre, kaptunk egy fehér pólót, aztán azért, mert vettünk egy szép öltönyt, még kaptunk egy 10.000,- ft-os vásárlási utalványt, 2 sálat, 2 galléros piké pólót. A vásárlási utalványon vettünk még 2 Wrangler farmert is és a végén még kaptunk egy kupont, amit majd legközelebb levásárolhatunk. Így költöttünk 38 ezret. 1/2 2 -re értünk haza, nem sokkal a gyerekek előtt.

Megjött a hideg is, így nem nagyon volt melegünk befelé a városba, mert fújt a szél, és egyébként is -4 fok volt. Még szerencse, hogy már a ruhapénzre alapozva, a múlt héten vettem magamnak egy pár csizmát is, mert a lukas talpú edzőcipőben nagyon fáztam volna.

Még tegnapról volt még ebéd, így mikor mindenki hazaért, volt mit enni. Nagyon szép dolgokat hoztak a gyerekek. Most már évek óta ugyanazokat a koszorú alapokat díszítik fel, és jól néznek ki nagyon. Ica néninek Beni készített egyet, nagy lelkesedéssel.

Nincsenek megjegyzések: