hétfő, május 22, 2017

Para vége, vagy ki tudja...

A lényeg, hogy a mosógép szerelőt végül is kora reggel a tegnapi nap után lemondtam. Tök gáz lett volna, ha kijön és azt mondja, hogy kérem, semmi baja nincs ennek a mosógépnek, viszont tessen fizetni a kiszállásért, bár azt hiszem, hogy annyi biztosításunk van rá, hogy nem kellene fizetni. De mégis, csak kár lett volna, ha feleslegesen kijön a jó mosógéphez. Tegnap végül csont nélkül kimosott mindent, majd valószínűleg azért jobban kell figyelni arra, hogy ne tömjem túl. 

A másik kitűzött célt is elértem, hogy jövő hét keddre kaptam mindhárom nagy gyereknek időpontot a munkaügyi központba, hogy legyen interjújuk az NI szám miatt, hogy aztán aki akar tudjon dolgozni. 

Délután pedig, mivel felszabadult a napunk (nem kellett várni a szerelőt), kihasználtuk az időt és lementünk a városba Lilivel találkozni. Az történt ugyanis, hogy annak ellenére, hogy szinte mindent tud a telefonjáról, olyat is, ami szinte különlegesség számba megy, azt az egyet felejtette el megnézni ő is és az apája is, hogy a SIM kártya, amit eddig használt, az nem lesz jó  az új telefonhoz. Úgyhogy  új kártyát kellett kérni. Ennek kapcsán kiderült, hogy lehetne változtatni az előfizetésünkön, mindannyiunkén. Összességében nem fizetünk többet, de sokkal több mindent tudunk használni. Korlátlan telefonálás, SMS és 4 GB adatkapcsolat. 
Szerencsések voltunk, ma volt az utolsó napja ennek az akciónak, és nem is tudtunk róla. 
Ez volt az első alkalom, hogy lementem a városba kocsival. 

Ma jött még egy ember és megnézte a Dominiknál levő korlátot, ami azt lenne hivatott biztosítani, hogy ne potyogjon le, de igazából csak azért nem potyog le, mert nem támaszkodik neki. A korlát nem fogná meg igazán. Fából van és inkább tákolmánynak mondanám. Talán lesz valami javítás rajta, hogy stabilabb legyen. 

A múlt héten úgy 45-48 órát dolgoztam. A jövő hét egy  kicsit lazábbnak tűnik, az 36 óra körül lesz a kilátások szerint. 




Nincsenek megjegyzések: