kedd, június 09, 2015

Hőség, zivatar.....

Anya a múlt héten végül hazajött, mint kiderült, könnyebb volt neki hazajönni, mint kinn Koppenhágában utánajárni, hogy hol van a követség, és megtalálni az odavezető utat, közlekedést. Szerda délután jött, csütörtökön reggel találkoztunk, elmentünk az ügyvédhez aláírni, aztán 2 bankban voltuk ügyetintézni. Dél körülre értem haza aznap, aztán még délután lementem anyáért a Camponához a vasútra. Itt volt egy kicsit nálunk, aztán vittem haza Eszterékhez.  Pénteken reggel mentem érte és vittem a reptérre. Igazi miniszteri villámlátogatás volt. Cserébe elintéztünk sok dolgot.

Pénteken jött a szomszéd fiúkhoz a bobcat, hogy kissé átrendezze a terepet ahhoz, hogy a kapubejárót meg tudják majd csinálni. Szegények szintén kifogták a hőséget.

Hétfőn aztán mentünk az ügyvédhez, aláírni egy újabb szerződésmódosítást és most már talán lehet reménykedni, hogy lesz a vevőnek hitele és lesz nekünk pénzünk,

Az előző napokban ugyan meg lehetett buggyanni, olyan meleg volt, de azért csak pakoltunk, csak fogyott a mindenféle a garázsból is és a házból is. Hétvégén a melegre való tekintettel a pincében voltunk lenn és ott selejteztünk, válogattunk, hogy mit kell és lehet kidobni. Aztán tegnap lementünk a hulladékudvarba jó sok mindennnel, de többmindent visszaküldtek velünk. Szerencsére lesz majd lomtalanítás és nagyon úgy tűnik, hogy még itt leszünk, fél lábbal mindenképp.

Ma pedig azt ígérték, hogy lesz egy kis zápor, zivatar, ehhez képest délután el kezdtek gyülekezni a felhők és egy kifejezetten nagy zivatarlánc van itt még mindig, pedig már este van. Jól lehűlt, süvít a szél és annak ellenére, hogy ilyenkor még világos szokott lenni, már órák óta fel van kapcsolva a világítás.

Nincsenek megjegyzések: