szerda, június 24, 2015

Minden napra egy kis sokk....

Most már a második éjjel ágy híján már matracokon aludtunk. Nekem akkora bajom nem volt ma már, egy nap pihenés egész jót tett a fájó tagjaimnak. Csücsköm viszont panaszkodott a derekára. Késő délután Icanéni sietett a segítségünkre. Talált otthon egy egész jó méretű habszivacsot, amit egy kicsit megpuhítottunk még 2 paplannal és Csücsköm fekhelyét is eligazgattuk jobban. Remélem ma már jobb lesz az éjszakája.
Ma vitték el a kilomtalanított cuccokat, szerencsére minden, ami felesleges volt, kikerült.

Levittük Gáborral ( a szomszéd fiúval) a veszélyes hulladékot is, már se vegyszer, se gumi, de semmi ami ártalmas lenne, nem maradt.

Délelőtt beszéltem a Hérosz vezetőjével, hogy mennének hozzájuk a cicáink panzióba, mert senki nem akarja befogadni őket, se átmenetileg, se végleg. Viszont csak úgy nem lehet őket magukra hagyni, úgyhogy a jövő héten mennek orvoshoz, oltásra, chipezésre, aztán mielőtt megyünk, fel a menhelyre, remélhetően csak egy hónapra.

Azért, hogy ne menjenek csak úgy gond nélkül a dolgok, dél körül felhívott a vevőnk kedvese, Andrea, hogy gáz van a szolgalmi jog törlése körül. Aztán kisvártatva kiderült, hogy valószínűleg csak annyi, hogy a 2 önkormányzat közül valamelyik nem írt dátumot a határozatára, és ezt eddig senki nem vette észre, de ahhoz elég volt, hogy ne vezessék át a tulajdoni lapra, ahelyett, hogy szóltak volna, most derült ki. Pedig már majdnem elutalták a pénzt. Így most nem tudom, hogy sikerül-e 30-áig összehozni, hogy rajta legyen a dátum, átvezessék a tulajdoni lapra és még utaljanak is. Mert ha nem, akkor ugye lehet megint szerződést módosítani és még mindig itt vagyunk, ahelyett, hogy átadtuk volna a házat és mentünk volna.

Nincsenek megjegyzések: