hétfő, június 15, 2015

Rekkenő....

A hétvégén rettentő meleg volt, pénteken is. Ezen a napon volt Beni ballagása. Relatíve rövid volt és szerencsére fedett helyen voltunk. A hétvége is a hőség jegyében telt, de azért pakolásztunk, ha mérsékelt lelkesedéssel. Itt ugyan nem volt 35 fok, de amennyi volt, az pont elég volt. Csücsköm inkább lement pincét pakolni és takarítani, mert ott legalább hűvösebb volt kicsivel.

A fiúk a hét végén kiásták a kerítés oszlopok gödreit és ma be is betonozták őket, bár ma többször megakasztotta őket a zivatar.
Szerencsére csak délután voltak esők, délelőtt majd megzizzentünk a hőségben, amikor Maya ballagásán álltunk 50 percet. Rettentő meleg volt, néhány gyerek rosszul is lett. De legalább elment Maya a ballagásra, mert még tegnap este sem volt biztos, hogy eljön.

Este, még tegnap végig gondoltam, hogy tulajdonképpen csak azért tudtunk úgymond gondtalanul elmenni a ballagásra, mert eladtuk a házat. Így tudtam kifizetni az év végére esedékes virágokat és a csokrokat a ballagásra. Múlt évben kifejezetten gondot jelentett volna ekkora mennyiségű virág megvásárlása.

Zsókáék voltak itt ma is. Tegnap a sütő feletti polcot kiselejteztem, aztán ma elég sok dolgot elvittek onnan is és a sütő háta mögötti részről is.

Aztán ahogy az az utúbbi hetekben szinte rendszeres, sírvafakadtunk. De megy ez nekem egyedül is, ballagáson is, bárhol is. Oka nem nagyon van, csak így jön.

Nincsenek megjegyzések: