csütörtök, január 17, 2013

Hóóóóó, sajna csak Nyugaton

Sopronban 40 cm hó is leesett, mi meg itt nézzük az esőt. Ami kis havunk volt, szinte mind elolvadt, ami hétfőn leesett.
Kiderült, hogy mi volt a hétfői káosz oka, spórolni akartak egy kicsit a Főkefénél, csak kissé elszámították magukat. Persze rögtön akadt valaki, aki megpróbálta rákenni a meteorológiára.

Tegnap este új hír ért, de tartok tőle nem csak minket. Azt lehet mondani, hogy elég jól tájékozott vagyok a híreket és a jobbnál jobb törvényeket illetően, de valahogy kimaradt, hogy a társasági szerződést kötelezően módosítani kellene. Nem nagyon tudom, hogy mit is kellene tenni, a határidő február 1. A cég adószáma felfüggesztve, de vissza kellene állítani. Ezt  a kötelező módosítást pedig meg kellene csinálni, csak épp semmi értelme nincs, hiszen ha a házat eladjuk, akkor kifizetnénk az adótartozásunkat is és le is zárnánk a céget. Ezen kívül nincs is felesleges 20 ezrem ügyvédi költségre, de semmilyen sincs. Nem tudom honnan elvenni. Szóval most még majd be kellene mennem az adóhivatalba, vagy megkérdezni ügyvédet, mit is kellene tenni.

Nincsenek megjegyzések: