péntek, július 10, 2009

Utolsó iskolai hét

Jól lemaradtam, mindennel.
Lili még akkor, mikor vasárnap kontrollon voltunk, és egyeztettünk a doktornénivel, elhatározta, hogy az utolsó héten mindenképpen megy iskolába. Felhívtam Andreát, a tanítónénijét, még vasárnap, hogy tudjon róla, mi történt Lilivel, aztán még kétnaponta mentünk kontrollra, utoljára szombat reggel. Ezen a héten szinte minden nap igyekeztem korábban hazahozni őket, mert már jó meleg lett.
Itthon felállítottuk a medencét a tavalyi helyére, de éppen ezek után maradtunk Csücskömmel abban, hogy jövőre kicsit odébb állítjuk, mert valahogy 2 évvel ezelőtt pont a villanydrót alá sikerült tennünk, és azóta is odatettük, amin néha megpihennek a madarak. Ami nem lenne akkora probléma, ha csak pihennének, de néha sajnos potyogtatnak is.
Az utolsó héten a gyerekeknek szinte alig volt már leckéje, de nagyon nehéz is volt megcsináltatni velük még azt a keveset is, mert meleg is volt, meg már el is fáradtak.
A 3 "kicsinek" 18-án volt az évzárója, Beniéknél pedig 22-én igen csekély érdeklődés mellett volt évzáró.
22-én pedig már elkezdődött a napközis tábor, ahova Lili nem akart menni először, így ő itthon volt velem. 2 órára lementünk a többiekhez, hogy Maya, Lili és Dominik zeneiskolai beíratkozását elindítsuk. Ennek végül az lett az eredménye, hogy majd vissza kell mennem Lilivel, mert nem volt ott az ének tanár, Mayával azért, hogy kiderüljön, hová veszik fel, fel veszik-e egyáltalán, mert annyira szégyenlősködött. Az még nem teljesen világos számomra, hogy Dominik fog-e menni zongorázni, mert kritikán aluli volt a viselkedése, gyakorlatilag leégetett, el kellett jönni vele, annyira undokul viselkedett. Az ok, hogy miért volt ilyen undok, az az, hogy nem akart eljönni a napközis táborból, ahol épp a Hüvelyk Pannát nézték.

Nincsenek megjegyzések: