kedd, május 19, 2015

Fogyatkozik a holmi....

Ma  megint volt itt Kiseszter, sikerült megint telerakni a kocsi hátulját, jó pár dolog kikerült a dolgozószobából és néhány kijött a garázsból is.Szóval kopik a lom.

Hétvégén többek is jönnek hozzánk elbúcsúzni. Apuék és a testvéreim közül azok, akik ráérnek és hétfőn Izáék. Ez a hétvége még olyan "nyugis", azért gondoltam mostanra. Utána már valószínű nagyon hajtós lesz. Még a maradékot át kell vigyük Icanénihez, és még jönnek Ingridék elvinni jópár dolgot, de majd csak akkor, mikor már tényleg át kell adjuk a házat.
Remélem még sikerül elvitetnem azt a komódot, amit a tulajdonosa itt hagyott még kis időre, mondván, hogy építkezik, és most már sokadszorra írok neki, hogy vigye, de nem sikerült még eljutnia hozzánk.

Csütörtökön megyünk aláírni a szerződés egy újabb verzióját és még mindig lehet, hogy szükség lesz arra, hogy anyának kiküldjünk egy meghatalmazást, amit be kellene vinnie a követségre, hogy ott hitelesítsék. Még mindig ott vagyunk, hogy nincs egy pontos időpontunk, mikorra kell átadjuk a házat.

Nincsenek megjegyzések: