hétfő, március 25, 2013

Azt hittük, már vége a télnek, ezzel szemben esik a hó!

És már megint szakad a hó. Az ország jelentős részén már megint helyzet van. Utak lezárva, emberek elakadva.
Itthon én már eltettem a csizmákat, de valószínű, holnap reggel megint elő kell venni mindet.
Menet közben becsatlakozott a macskákhoz egy szerencsétlen cirmos cicus, aki úgy tűnik, még vemhes is. De valamiért most több cica is előkerült, akiket nem nagyon etetnek sehol sem. Mi most végül csak ezt a cirmoskát etetjük, próbáljuk magunkhoz szoktatni, hogy legalább a kölykök ne kallódjanak, lehessen nekik gazdát keresni, meg hátha a mamát is valahogy el lehetne passzolni, ha ide szelídülne egy kicsit jobban. Szép cicuska amúgy, kicsit hosszabb a szőre, mint Petyinek.

Lilinek még pénteken meglett az egyik széklet lelete, ez negatív lett. Ma már elcsoszogtunk az iskolába, ki is bírta, és haza is csoszogott, de reggel megint többször volt hasmenése.
A múlt héten kedden azért megjártuk a kórházat, mert hétfőn már az első óra elején hazaküldték. A doktorbácsi beutalta a János kórházba, mint kiderült nem oda tartozunk. Viszont kedves volt a doktornéni, nem küldött el bennünket, levette a vért, kaptam lehetőséget, hogy vigyek fel székletmintát, de Lilit nem tartotta benn, mondván, nincs olyan rossz  állapotban, hogy ott kellene tartania. Most a székletminta bakteriális tenyésztését várjuk, tán holnap meg is lesz.

Nincsenek megjegyzések: