vasárnap, október 12, 2014

Választottunk...

A hétvégén Csücsköm nem volt itthon egyáltalán, mert a választások miatt benn kellett lennie ügyeletben. Ma reggel abban a hiszemben, hogy már aki sietett, túl van a szavazáson, úgy fél 7 után felértünk az iskolába szavazni. Mit tesz Isten, mi voltunk az elsők, így volt szötyögés, urnaellenőrzés, urnazárás, jegyzőkönyv aláírás, stb. Így végül ahelyett, hogy hamar végeztünk volna, jól elhúzódott, de mivel eléggé korán indultunk, Csücsköm még idejében beért, bár épphogy.

A héten azt akartam volna, hogy kérek az őszi szünet idejére valamikorra időpontot a szemészetre, de délutánra csak november végére kaptam volna, így abban maradtam a hölggyel, hogy november 10-én megyünk reggelre.

Akiket Regina beígért házat nézni, végül nem jutottak el idáig. Volt velük egy idős hölgy, aki úgy itélte, hogy nagyon messze van a buszmegálló, így ők be se jöttek. De előtte akik önállóan bejelentkeztek, azok itt voltak, igaz, azóta se szóltak vissza, hogy mi van. Tehát, lehet, hogy nem kell nekik, de lehet, hogy kell, csak még gondolkodnak, vagy ki tudja.

Nincsenek megjegyzések: