vasárnap, augusztus 11, 2013

Forró hetünk volt

Illetve kettő. Akkora meleg volt, amekkora még sosem. Szinte minden nap megdőlt az aznapra vonatkozó valamilyen hőmérsékleti maximum, vagy reggeli minimum. 40 fok körüli hőmérsékletek voltak. Iszonyú meleg volt. A lakásban úgy 33-34 fok volt a maximum. Aludni szinte csak éjjel 2 után lehetett "kellemesen", annyira nem járt a levegő. Tegnapra jött egy kis enyhülés, de sajnos eső nem jött vele, csak rettenetes nagy szél. Akkor meg amiatt nem lehetett aludni. Összességében nézve most jól esik egy kicsi hűvösebb idő.

Másfél hete már itt lakik velünk Csaba,  Zsóka barátja is, aki feljött Pestre dolgozni és abban maradtunk, hogy addig, amíg el nem költözünk, ha jól érzik magukat így is, akkor itt laknak velünk. Ha költözünk, úgyis el kell szakadnunk, legalább addig együtt vagyunk. Zsóka amúgy is olyan pótmamája a gyerekeknek. Biztos majd fog hiányozni nagyon.

A héten két utánajárós dolgot is el kellett intéznem, az egyik az önkormányzatnál volt, hogy a csatorna hozzájárulásra adjanak kisebb részletfizetésére lehetőséget, a másik meg a Díjbeszedőnél volt, szintén részletfizetési kérelem a vízszámlánkra. Egyre kevésbé jövünk ki a havi bevételekből, az árak pedig mennek a csillagos ég irányába.

Nincsenek megjegyzések: