szombat, november 17, 2012

Mozgalmas volt a hét

Végül Domi a héten itthon volt.

Kedden Mayának volt Kazinczy verseny. Ez két részből állt. Volt egy szöveg, amit kigyakorolhatott vagy 2 hét alatt, ezt kellett felolvasni, aztán ott helyben kaptak egy ismeretlen szöveget, amit szintén fel kellett olvasni. Egész jól sikerült neki, dicsérte a magyar tanára is és a könyvtáros néni is.

Szerdán visszamentünk a kórházba. Mayának már kiszedte az orvos a varratot, Beniét majd jövő hétfőn. Viszont Mayának is jönnie kell, mert a patológusok szerint nem lett teljesen eltávolítva az az anyajegy, és addigra az orvos konzultál velük és bőrgyógyásszal is, annak ellenére, hogy jóindulatú volt.

Csütörtökön már Maya is itthon maradt, de ő valószínűleg összeevett valamit, de ettől még itthon volt a hét végén.

Ma nagyon korán keltünk, Ancsáék hívtak bennünket, hogy menjünk, mert lesz náluk egy jótékonysági ruhavásár. Így lett néhány pólója Csücskömnek, a gyerekeknek, Lilinek nadrágja, kabátja, néhány játék, pulcsik, mindez 1500-ért. Reggel korán piros vonattal mentünk, az nagyon klassz volt, finom meleg volt, kevesen voltak. Aztán hamar, már a fél 8-as vonattal jöttünk is vissza, na ez már nem volt annyira jó. Hideg volt a vonaton, és már sokan is voltak. Nem is piros vonat volt, hanem régi fajta, bár valami ráncfelvarráson átesett, de fele annyira sem volt kényelmes.
Eredetileg mentünk volna Ancsáékhoz ebédre is, de nem mertem megkockáztatni, nehogy odahurcoljunk a két kicsinek a vírusunkból esetleg.

Nincsenek megjegyzések: