péntek, október 07, 2011

Októberi nyár

Egészen a tegnapi napig isteni időnk volt. Reggelente 9-15 fok, aztán délután 26 körül. Viszont nem volt egyáltalán eső. Minden száraz, mint a tapló.
Úgy 2 hete volt mégis némi eső, így sikerült a barackfák alatti részt felásni, és utána befüvesíteni. Ez mostanra már egész jól néz ki. Jó volt nézni, hogy milyen kis szálacskákban jött elő a fű. Még jó sok helyen nincs felásva, de most nagyon ígérik, hogy lesz eső, utána nekifoghatok.
A nagy meleg miatt valószínűleg jól érezték magukat a bacik és szinte mindenkinek fájt a torka, kinek jobban, kinek kevésbé. Beni egész múlt héten itthon volt,pénteken már Dominik is csatlakozott. Így  persze nem ment futni a Futafokra, csak nézni mentünk le, aztán ő ment tovább egyik osztálytársához. Mayával később mentünk le, ő futott is. Becsületére legyen mondva, végigfutotta, bár ki volt eléggé. Jó sokára indították őket, 1 óra késéssel és akkor még nagyon meleg volt.
A héten Domi még ment kedden, és estére nagyon belázasodott. Lili volt itthon kedden, aztán szerdától már ketten. Domi még ma is belázasodott, pedig már 2 napja kap antibiotikumot. Úgy rendelte az orvos, hogy keddig maradjon itthon. Az orvos szerint valami vírustól kaptak torokgyulladást.

Nincsenek megjegyzések: