péntek, március 26, 2010

Tavaszodik

Dominikkal múlt kedden reggel a fogorvosnál kezdtünk, mert az egyik foga fölött volt egy tályog, ami miatt fájt a foga. Érdekes, ez a fog mindegyik gyereknél azzal végezte, hogy ki kellett fúrni. Maáyét később ki is kellett húzni. Talán Lilinek nem volt ilyen gondja.
Most ezen a héten Domiék mentek az iskolával fogorvoshoz, a múlt héten volt Lili és Maya.
Senkinek semmi baja nem volt.

Lili az énekórán nagyon szép, hosszú és nehéz húsvéti dalt választott a múltkorában. Előástunk és odaadtunk neki egy CD játszót, 2 kisebb hangfallal, hogy meg tudja tanulni a dalokat, anélkül, hogy mindenkit zavarna itt lenn, illetve a számítógépet foglalná. Azt hiszem, jobban érzi magát, hogy fenn gyakorolhat. Persze Maya is szaladgál az ufo megnevezésű cdjátszós kütyüvel.

A hétvégén nagyon szép idő volt, Csücsköm ünnepélyesen elkezdte felásni a kertet.Tegnap én tettem kisérletet arra, hogy összegereblyézzem a száraz füveket a kertből, de annyira fújt a szél, hogy nem jutottam vele szinte semmire.

Ettől a héttől voltak a gyerekek befizetve a suliba ebédre, úgy néz ki nem elégedetlenkedett senki. Mindenki ebédelt, sőt, hát a borsófőzelék egyenesen finom volt.


Nincsenek megjegyzések: