vasárnap, február 23, 2020

Dennis

járt mostanság Ceris után, ő egy kicsivel mintha jobban belendült volna. Szerencsére ez még mindig nem jelenti azt, hogy bármi bajunk is lenne. 
Az tény, hogy vannak települések, ahol szegények vagy teljesen el vannak ázva, vagy nem csak el vannak ázva, hanem akkora az árvíz, hogy ki is kellett telepítsék őket. 
Mi olyan helyen lakunk, hogy egy nagyobbacska domb oldalában van a ház és egyáltalán nem áll meg a víz még a kertben sem. Eddig, lekopogom, az áramszolgáltatással sem volt bajunk, talán csak egyszer évekkel ezelőtt volt valami 1-2 órás áramszünet, de ilyenkor, mikor ilyen viharos az idő, még sosem volt bajunk vele. 

Mia január végén eljött a college-ból, azt mondta, hogy nem ez lesz az a kurzus, ami eljuttatja oda, ahova el szeretne érni. Rengeteg olyan kutatást kértek, ami inkább művészettörténet. Rajzolni, és más kreatív tevékenységeket egyáltalán nem volt ideje csinálni, annyi volt a kutatás. Annyi jó kijött a dologból mindenképp, hogy megtanították varrni géppel, de más ilyesmit nem csináltak. Most dolgozik a portfólióján és az a terve, hogy elmegy egy tetováló művészhez, vagy egy stúdióba  asszisztensnek vagy inasnak, kitanulni a szakmát, hogy utána tudjon önállóan is dolgozni. 

Nincsenek megjegyzések: