szombat, augusztus 31, 2019

És lassan a nyárnak is vége,

ami abból is látszik, hogy az elmúlt napokban többször fontolóra vettük, hogy befűtsünk-e. Végül mindig elvetettük az ötletet, de 1-2 nap nagyon közel álltunk hozzá. 
Ezt most persze nem bosszantásiból mondom a Magyarországon élőknek, csak hát ez van. Ott meg ahogy hallom a szokásos iskolakezdési hőség van. 

Az elmúlt 2 hétben itthon voltunk szabin másodjára, aztán én holnap már biztosan megyek dolgozni, Gyuri meg csak akkor, ha talál esetleg valami túlórát, ami nem valószínű.
Az autó volt a szerelőknél, kétszer is, egyszer a szokásos éves szűrőcsere és olajcsere miatt és mellesleg kicserélték az első fékbetéteket is, másodjára pedig azért kellett visszavinnem, mert akkor már, amikor elhoztam, feltűnt, hogy kicsit mélyebb lett a hangja a kisasszonynak, ami arra engedett következtetni, hogy valami vagy kilukadt, mondjuk a kipufogó egy darabja, vagy valamit elmozdítottak, amit nem kellett volna. Szerencsére ez utóbbi történt, úgyhogy pár perc alatt végeztem. 

A paradicsompaprika és a karalábé kinn küzdenek az életükért, bár most már kaptak meztelen csiga elleni védelmet, de szegények nagyon szerencsétlenül néznek ki. 




Nincsenek megjegyzések: