kedd, július 18, 2017

Eltelt 2 év....



Július 15-én volt két éve, hogy leszálltunk a buszról itt Swansea közepén és többedik segítséggel eltaláltunk a nagyjából 5 percre levő szállodához. 
Többé-kevésbé megismertük a várost és tényleg elrohant velünk ez a két év. 
Azt nem tudom, hogy említettem-e már, de a 36 óra buszos utazás után, mikor már kissé magához tért mindenki, kijelentették, hogy inkább megtanulnak úszni, vagy vizen járni, de soha többet nem ülnek ilyen hosszú útra buszra. 

A múlt hét híre az volt, hogy Lilit előzetesen felvették arra a részidős tanfolyamra, amire jelentkezett. Most már csak az lenne jó, hogy ha az angollal nem ütközne és tényleg tudna járni. 

Pénteken Csücsköm először azóta, hogy vezet és kocsink is van, hazafelé is vezetett. Ez azért nagy szám, mert a reggeli város és a péntek délutáni között elég éles különbség van. Bár nagyon érdekes, hogy átlag hétköznapokon a városon átvezető út rendszeresen be van dugulva és ilyenkor inkább kerülünk az autópályán. Péntek az viszont más. Ilyenkor az autópálya van beállva és a város tiszta hazafelé. Ez nagyjából 5 mérfölddel rövidebb, jó lenne erre járni, de az araszolás miatt nem éri meg. 


És aztán még egy, Lilikémnek az elmúlt egy év alatt egyre rövidebb és rövidebb lett a haja. A legutolsó alkalommal éppen én vágtam le a haját és ez lett a végeredmény: 







Nincsenek megjegyzések: