szerda, május 01, 2013

Ha végre itt a nyár....

Strandra nem mentünk, mint a dalocska szerint kellene, ám meleg volt az idő, de nem csak ma, hanem már napok óta. Nem nagyon emlékszem olyan áprilisra, hogy a hónap végén már lepedővel, pucéran kellett volna aludni, mert annyira meleg lett volna. Bezzeg most....

Lili időközben rendbejött, úgy tűnik, csak rengeteg a lemaradása, így elmarad az ének és a szolfézs. Az mindenesetre még megmaradt, hogy hamar elfárad. Este a többiek előtt el szokott menni aludni, úgy 8 körül. Igaz, reggel korán kel.

Múlt vasárnap anya és nénje kinn voltak, egy kicsit egerésztünk kinn a garázsban, sikerült jó pár dobozt átnézni és dönteni a sorsuk felől.

A házzal kapcsolatban semmi újság nincs, hacsak nem annyi, hogy a tőlünk balra szomszéd feletti telken ősz óta építettek egy dupla házat. Talán a 2 ház együtt van akkora, mint a mienk egyben és a telek,  ami tartozik hozzá, szintén kb. a fele a mi telkünknek. Ebből az egyik felet eladták nagyjából annyiért, mint amennyiért mi áruljuk a házat.

Ideszokott egy szerencsétlen éhenkórász cicus, akiről menet közben nyilvánvalóvá vált, hogy vemhes. Most már egyre jobban úgy tűnik, hogy hamarosan szül. Valami megoldást kell neki is találni és a kölyköknek is, ha túlélik. Itt nem maradhat ennyi macska, már így is sokan vannak.

Nincsenek megjegyzések: