vasárnap, október 11, 2009

Gyönyörű ősz

Fantasztikus őszünk volt eddig. Elsősorban az időjárásra gondolok: ma van október 10. Tegnap még hétágra sütött a nap és kifejezetten meleg idő volt 20 fok felett erősen. Ma reggel esőre ébredtünk, ami már 2 hónapja hiányzott az életünkből. Volt persze egy-egy kisebb zápor, de mennyiség esőből már 2 hónapja nem esett.
Persze lehetett volna számítani rá, hogy esni fog, hiszen tegnap délután nekiveselkedtem és lemostam a kocsit és belülről is kitakarítottam. Épp ideje volt...
Múlt hét végén volt a Futafok, ahová lementünk a gyerekekkel. Lilikém nem akart jönni, így ő itthon maradt Csücskömmel. Gyönyörű idő volt, szépen kisütött a nap. Egymás után indultak a gyerekek. Mindhármuknak 2 km-es távot kellett lefutni. Domi volt az első, aki futott, mint később kiderült, huszadiknak futott be. Maya, becsületére legyen mondva, végigküzdötte magát a 2 km-en és végül az utolsók közt ért be, de nem legutolsónak. Beni szinte még reggel is azon szöszölt, hogy vajon jöjjön-e futni, aztán végül elhatározta magát és eljött. Hetvennyolcadiknak futott be, ami ahhoz képest, hogy még reggel sem volt biztos, hogy fog futni, nagyon jó.
Egy dolog mindenképpen fontos: jövőre el kell kezdeni edzeni még jóval a Futafok előtt, hogy jobban bírja mindenki.

Nincsenek megjegyzések: