szombat, február 09, 2013

Szaladgálós hét volt

Maya a múlt hét végén panaszkodni kezdett, hogy az a bőrkeményedés, ami a jobb mutató ujja tövében volt egyszerre csak egy nagy hupli lett és még fáj is. Hétfőn nem nagyon akartam vele elmenni a sebészetre, mert arra gondoltam, hogy hétvége után rengetegen lesznek. Még keddre is jutott a sok népből, de azért viszonylag hamar sorra kerültünk. A doktor annyit mondott csak, hogy ő bizony nem tudja, hogy mi ez itt most, menjünk át Budaörsre a kézsebészetre és ott majd jól megmondják. Kérdeztem, hogy mégis hogy menjek át Budaörsre? Hát be a Móriczra és onnan a 40-es busszal. Ez testvérek közt is min. másfél óra. Kocsival persze 20 perc se lenne, de az most nincs. Aztán végül kiegyeztünk a János kórházban. Előtte még haza kellett jönnünk, hogy kulcsot hagyjunk a többieknek, de végül is csak odaértünk. A vonatok, amikkel hamarabb bejuthattunk volna, elmentek az orrunk előtt, így buszoztunk, villamosoztunk. Ott se tudott a doktor mit mondani, így tovább küldött, ott az épületegyüttesen belül a bőrgyógyászatra. Itt elücsörögtünk kb. 1 órácskát, mert épp rendelési szünet volt és a doktornő megérkezte után még vagy fél óra is eltelt, mire bennünket behívtak. És itt sem tudott mit mondani az orvos. Abban maradtunk végül, hogy kenegessük fertőtlenítő krémmel és pénteken majd meglátjuk
Csütörtökön reggel elvittem Iszkirit az állatorvoshoz, hogy ivartalaníttassuk. Este 10-től már nem kaptak enni, így reggel eléggé bravúrosan kellett megetessem a többit, hogy ne legyen 5 nyűgös macskánk, hanem csak 1. Egész hamar végeztünk, de aztán utána nagyon vacakul lett, hiába vártam 2 órát. Hányt is és még tegnap is meglehetősen gyenge volt. Mára már jobb lett valamivel. És persze az is kiderült, hogy nagyon sok mindenre elegendő 1 órácska, mert mikor műtötték, már találtak némi kiscica kezdeményeket.

Pénteken visszamentem Mayával a sebészetre, és azon kívül, hogy megtudtuk a pukliról, hogy nem gennyes, okosabbak nem lettünk. El se akar múlni, ki sem pukkadt, így valószínű, hogy majd le kell szedetni, hogy ne nyomja a kezét.

Nincsenek megjegyzések: