csütörtök, június 17, 2010

Kitört a nyáriszünet

Hétfőn, kedden még volt iskola, tanítás már nem nagyon. Kedden volt a nyolcadikosok ballagása és utána ebéd után jöttek haza a kisebbek, Beni pedig az iskolával a közlekedési parkban volt, ahol nagyon jól érzte magát.
Ezen a két napon még egész jó idő volt, tegnap már hűvösebb, délelőtt esős, ma megint napos volt, de nem volt olyan hőség. Még csütörtökön felállítottuk a medencét és hamar fel is melegedett, mert a hétvégew annyira meleg volt, viszont iszonyú sok az áradás után a szúnyog.
Este, szinte szkafander kellene a medence betakarásához, így 7 körül be szoktuk takarni, akkor még elviselhető. Túl sokat nem érnek ezek a szúnyogriasztós növények, ha nyitott ablaknál alszunk, akkor be szoktam dugni ezeket a konnektorba való szűnyogriasztókat, így a kettő együtt úgy ahogy működik.
Közben megint megúsztunk néhány nagyobb esőt, felhőszakadást, de azért kedden délelőtt itt is volt jégeső.
Tegnap voltunk lenn a zeneiskolában, elintézni a beíratkozásokat, ma pedig visszavittem Maya leadandó tankönyveit az iskolába.
Holnap pedig máár úgy néz ki, hogy használhatjuk az utcának azt a részét, amit elkészítettek. Talán még idén megcsinálják itt előttünk is, de zt majd hiszem, ha látom. Mondjuk jó lenne, mert ha esik, akkor csüdig ér a sár, ha nem, akkor meg lehet fulladni a porban. szóvl sehogy sem jó.

Még egy jó hír: március vége óta lefogytam 12 kg-ot és jobbak sokkal az eredményeim.

Nincsenek megjegyzések: